Празничният сезон вече започна! Повечето хора са в трескаво търсене на подаръци за близките си, някои по традиция чакат до последния момент, а собствениците на бизнеси пък правят всичко възможно, за да привлекат повече клиенти. Ако сте един от тях и се чудите как да се издигнете над целия шум около Коледа, то сега е идеалният момент да започнете да използвате SMS маркетинг за достигане до клиентите. Време е да бъдете забелязани и да общувате по ефективен начин!

Прочетете повече

Всички магазини са в трескава подготовка, за да представят на потребителите си своите най-атрактивни оферти за Черен петък. Колкото и да е страхотно вашето предложение обаче, ако не го разгласите по правилен начин през тези дни, рискувате да не постигнете успехът, който желаете. Може би дори не сте се сетили за един от най-ефективните и лесни начини да го направите и да изпъкнете пред всички останали оферти на конкурентите ви - SMS.

Прочетете повече

Ето, че навлизаме в месец ноември и Черен петък 2021 приближава с бясна скорост. В предишната ни статия ви дадохме насоки как да подготвите вашата оферта, както и съвети за подготовка на уебсайта за най-голямата продажба на годината. Сега е време да ви разкажем малко повече за другата основна част в провеждането на Черен петък, а именно рекламните канали, както и някои тънкости при изграждането на самите реклами.

Прочетете повече

Времето минава неусетно! Лятото вече е далече зад нас и само след няколко седмици ще отворим коледните подаръци. Първият признак на празничната треска е Черният петък. Колкото и да са еуфорични тези моменти от годината, то от другата страна, а именно бизнесът, ситуацията е доста по-напрегната и натоварена. Вашите клиенти очакват най-голямата продажба за годината и са готови да похарчат повече във вашия магазин! Ние сме тук, за да ви помогнем в това начинание.

Прочетете повече

За много бизнеси SMS съобщенията към клиенти вероятно звучат обезсърчително и нещо ненужно. Едва 12% от тях го използват в своите стратегии, въпреки че съобщенията получават 98% степен на отваряне - по-висок от всеки друг канал за реклама. Потребителите трудно дават телефоните си и реагират с недоверие към подобен вид комуникация. Ако се прилага правилно обаче, SMS комуникацията може да подобри отношенията с клиентите и да ви помогне да увеличите успеха във вашата фирма. Нека ви разкажем как в следващите редове.

Прочетете повече

Започвате ли работа с SMSAPI API? Прочетете първата част от ръководството за програмисти и нека ви преведем през пет лесни стъпки към първия ви SMS, изпратен чрез API. Както подсказва и името, SMSAPI е създадена от програмисти за програмисти. Нашите основатели искаха да подчертаят, че създадената от тях платформа е специално за IT потребители. Тази статия е предназначена за всички, които се борят с първите стъпки. Ще ви покажа как да използвате нашия API. Започнете, като посочите най-важните и основни неща, които трябва да направите: изпратете първия си SMS чрез API.

Прочетете повече
SMS маркетинг в електронната търговия

Онлайн търговията се развива с мощни сили през последните години. Към днешна дата над 42% от потребителите в страната ни пазаруват активно именно по този начин и тенденцията непрекъснато се увеличава.Ето защо е от съществено значение притежателите на онлайн магазини да развият правилно своята стратегия за реклама така, че да получат максимално висок резултат от нея. Вероятно смятате, че в съвременната електронна търговия няма място за такова нещо като SMS съобщения. Всъщност се оказва, че в някои ситуации то е много по-ефективно от други начини за комуникация с клиента.

Прочетете повече