Маркетинг SMS видео ръководство

Научете практическите тайни на SMS видео маркетинга. Разберете повече тук:

  • Как да стартирам бизнес SMS комуникация?
  • Как да събирате данни за клиенти за бъдещите си SMS кампании?
  • Как да създам ангажиращо SMS съдържание?
  • Как да измерим ефективността и да съчетаем SMS маркетинга с други маркетингови канали?
  • Как работи портала за клиенти на SMSAPI?

SMSAPI клиентски портал – Направете го сами

Преминете стъпка по стъпка през портала за клиенти на SMSAPI и открийте най-популярните функционалности на платформата за масови SMS.

SMSAPI DIY: Customer Portal Walkthrough #1 [Видеото е на английски език]

Запознайте се със структурата на портала и разберете къде да потърсите функциите, които ви интересуват при масови SMS съобщения, база данни за контакти и Допълнителни функции, поддържащи вашия SMS маркетинг.

SMSAPI DIY: First Steps in the Customer Portal #2 [Видеото е на английски език]

В тази част ще научите как да управлявате акаунта си в SMSAPI: добавете фирмени данни, вземете собствено буквено-цифрово име на подателя и попълнете акаунта си, използвайки различни методи на плащане.

SMSAPI DIY: SMS Gateway #3 [Видеото е на английски език]

В този епизод Ви показваме как да изпращате SMS чрез SMS Gateway. Научете всички най-важни елементи от първата си SMS кампания: съставяне на съдържание на съобщение, избор на име на подателя и допълнителни параметри като URL или кодове за отстъпка.

SMSAPI DIY: Contact Database #4 [Видеото е на английски език]

Научете как да управлявате контакти в портала за клиенти на SMSAPI и да създавате групи получатели за SMS кампаниите. В този епизод ще представим импортиране на бази данни от файл, добавяне на персонализирани полета и управление на черния списък.

SMSAPI DIY: Building Your Own Customer Base with Newsletter SMS #5 [Видеото е на английски език]

Този път научете как да създадете своя собствена база данни за получатели, което е ключов елемент от ефективната SMS кампания. Открийте как да внедрите приспособлението за SMS за бюлетин на вашия уебсайт и позволете на вашата целева група да управлява абонамента.

SMSAPI DIY: SMS Campagins from the File #6 [Видеото е на английски език]

Вижте колко лесно е да изпращате SMS кампании до контакти от Вашите CSV, XLS, XLSX, ODS файлове. Използвайте SMSAPI, за да импортирате и изпращате групови данни до Вашата база данни с клиенти с няколко прости стъпки.

SMSAPI DIY: Birthday SMS and Periodic SMS features #7 [Видеото е на английски език]

Разберете как да използвате периодичните функции за SMS и рожден ден за изпращане на автоматизирани кампании на определени интервали.

SMSAPI DIY: History and Reports #8 [Видеото е на английски език]

В епизода ще научите как да преглеждате общата си история и да четете статусите им на доставка. Също така съветваме как да генерирате кратки и подробни отчети за историята на активността на акаунта.

SMSAPI DIY: Shortened Links cut.li #9 [Видеото е на английски език]

Този път ще научите как да използвате съкратената връзка cutme.bg като част от SMS съобщение. Тя Ви позволява да прехвърлите получателя си от офлайн в онлайн света. Ще Ви покажем и как да измервате ефективността на кампаниите.

SMSAPI DIY: Users Management #10 [Видеото е на английски език]

Научете как да управлявате потребители на Вашия акаунт: добавете и редактирайте потребителски акаунти, задайте роли, ограничете кредити и дайте индивидуален достъп до функциите на портала SMSAPI.

Основи на SMS комуникацията за 160 секунди

Гледайте поредицата от видеоклипове със съществените познания за SMS маркетинг: 6 епизода на въведение в SMS комуникацията и 10 видеоклипа с инструкции за навигация в портала за клиенти на SMSAPI. Открийте ключови области на груповите SMS съобщения. Спазването на тези указания ще ви помогне да настроите акаунта си ефективно и бързо да изпратите първата си SMS кампания.

About SMS in 160 Seconds - Episode 01 [Видеото е на английски език]

Данните на нашите клиенти показват, че над 70% от SMS съобщенията се четат в рамките на 5 минути от доставката. Научете за основните категории текстови съобщения, съществени елементи от съдържанието на SMS. Епизодът завършва с въведение в управлението на базата данни с контакти.

About SMS in 160 Seconds - Customer Database - Episode 02 [Видеото е на английски език]

В SMS маркетинг кампаниите, базата данни с клиентски номера е много важна. Ефективността на SMS кампанията зависи от качеството на тази база данни. Разберете какво предтсавлява персонализацията и таргетинг и как може да събирате бази данни за бъдещите си кампании.

About SMS in 160 Seconds - SMS Content - Episode 03 [Видеото е на английски език]

SMS съобщението съдържа 160 символа. Тези определят определят имиджа на компанията в очите на клиента. Какво привлича вниманието в едно SMS съобщение? Научете за елементите, които не трябва да пропускате в съдържанието на съобщението, и разберете как да ангажирате своите получатели.

About SMS in 160 Seconds - Unique Features - Episode 04 [Видеото е на английски език]

Открийте допълнителни функции, които могат да ускорят ефективността на Вашия SMS маркетинг. Научете за Двупосочна комуникация въз основа на Виртуални мобилни номера, кратки връзки в SMS съобщението кодове за отстъпки. Интегрирайте SMSAPI с Вашата система чрез отворен API или готови за използване интеграции с популярни приложения като Zapier, WooCommerce и много други.

About SMS in 160 Seconds - Summary - Episode 05 [Видеото е на английски език]

Поради бързия достъп и широкото използване на мобилен телефон, SMS кампаниите са подходящ канал за комуникация с различни групи получатели. Гледайте резюмето на SMS за 160 секунди поредица, съдържаща статистика за SMS маркетинг.

Регистрирайте се безплатно

Регистрирайте се за 30 секунди и получете безплатен SMS за начало!

Създайте акаунт