SMS нотификации

Изведете мобилната си комуникация на друго ниво.

  • Достигнете до хиляди клиенти за секунди
  • Увеличете печалбата благодарение на най-ефективния комуникационен инструмент.
  • Изградете силнен и разпознаваем бранд.
Създай своя акаунт

Регистрирайте се за 30 секунди и вземете безплатен SMS за старт

Функции на приложението

Кодове за отстъпка

Тази функция Ви позволява да създадете/импортирате и управлявате кодове за отстъпки за последващо използване във Вашия бизнес, като начин за измерване на ROI (възвръщаемостта на инвестицията) на SMS маркетинг кампаниите.

Кратки линкове

Добавянето на кратък URL адрес към Вашия SMS, променя Вашето съобщение в най-ефективния маркетингов инструмент, който можете да си представите - постигнете висок процент на отваряне, неспособен при обикновената имейл кампания.

Мултимедия

Тази функция Ви позволява да прикачите допълнителни файлове във Вашия SMS, като снимки, видеа или PDF, всички хоствани от SMSAPI.

Под-акаунти

Може лесно да делегирате задачи на Ваши колеги, да им определяте отговорности и да дефинирате техни права. Дори може да създадете споделен бюджет!

Планирани SMS

Не изпускайте повече шансове. Планирайте Вашата SMS кампания предварително, за да спестите време и да запазите място на опашката, така че съобщенията Ви никога да не закъсняват.

SMS Бюлетин

Искате ли да изградите ефективна клиентска база без почти никакви усилия? Тази лесна за настройка платформа е всичко, от което се нуждаете! Всички събрани номера автоматично ще се добавят към избрани от Вас групи в контактите Ви.

SMS за рожден ден

Честит рожден ден, скъпи клиент! Изпращайте персонализирани пожелания на клиентите си и им подарете код за отстъпка при Вас. Какъв по-хубав начин да им покажете, че са ценни за Вас и да изградите позитивна представа в съзнанието им за Вашия бранд. Необходимо е единствено да съберете рождените им дати и да оставите тази функция сама да свърши всичко останало вместо Вас.

Таргетиране

SMS маркетингът работи ефективно само когато е насочен правилно. Тази функция Ви позволява да групирате контакти въз основа на всякакви параметри или предпочитания, като например размер на обувките, и да ги използвате в бъдещите си кампании.

Лесен за употреба SMS gateway

Вижте сами колко лесно и бързо е да направите своя собствена SMS кампания

Разберете защо отчитаме стотици хиляди масови SMS кампании, изпращани ежедневно чрез SMSAPI:

На първо място се постарахме да Ви представим авангарден пакет от функции, комбиниран в едно решение. Може лесно да качвате и управлявате списъка си с контакти, който е надеждно защитен от протоколи за криптиране. Може да персонализирате различни инструменти, да планирате, проследявате и отчитате почти всичко, което касае Вашите SMS кампании.

Непрекъснато работим за добавяне на нови функции и подобряване на наличните, защото Вашето удовлетворение е от съществено значение за нашия бизнес.

Инструменти

При създаването на Вашето съобщение, можете да намерите за полезни следните инструменти:

  • добавяне на кодове за отстъпки
  • определяне на час и дата на стартиране на кампанията
  • създаване на съобщения с висок приоритет (Бързи SMS)
  • използване на специални символи в UTF-8 кодиране

След приключване на кампанията, системата Ви позволява да генерирате отчет, достъпен в портала за клиенти.

Регистрирайте се безплатно

Регистрирайте се за 30 секунди и получете безплатен SMS за начало

Създайте акаунт