SMS нотификации

Подобрете комуникацията с клиентите с помощта на автоматизирани SMS нотификации и:

  • изпращайте подходяща информация за поръчки или услуги,
  • доставяйте важни и спешни съобщения,
  • намалете броя на запитванията, насочени към Вашия офис за обслужване на клиенти.
Създай своя акаунт

Регистрирайте се за 30 секунди и вземете безплатен SMS за старт

SMS нотификации за компании

SMS нотификациите са автоматизирани текстови съобщения, изпратени от IT системата.Те могат да информират за процеса на закупуване, поръчки, направени от клиента, както и за начина на упълномощаване за вход или да напомнят за предстоящи срещи и събития. Текстови известия могат да се изпращат от всяка система, интегрирана с SMS платформа за комуникация.

Обслужване на клиенти чрез SMS

Обслужване на клиенти чрез SMS

За разлика от SMS маркетинг , текстовите съобщения, информиращи за процеса на покупка, са част от услугите, предоставяни от компанията . Бързи известия относно промените в състоянието на поръчката, графика на срещите или напомнянията за предстоящи събития и плащания, както и проверката на данните, са стандартът на обслужването на клиентите и процесите на продажба .

Автоматизираните системни съобщения са основна част от B2C комуникацията. Те спестяват ресурси и време на отдела за обслужване на клиенти и се оценяват от клиентите.

Освен това транзакционните текстови съобщения са напълно в съответствие с GDPR. В повечето случаи те не изискват допълнителни съгласия.

Регистрирайте се безплатно

Регистрирайте се за 30 секунди и получете безплатен SMS за начало

Създайте акаунт