SMSAPI вече и в България

Щастливи сме да обявим, че платформата за бизнес SMS и нотификационни услуги – SMSAPI, официално стартира в България и вече е част от услугите, които ЛИНК Мобилити България предлага.

SMSAPI е световен доставчик на SMS съобщения, който предлага надеждни бизнес решения, поддържащи както маркетингови кампании, така и ежедневни бизнес известия с цел подобряване на комуникацията с клиентите.

SMSAPI е ефективен инструмент за комуникация за всички видове компании и индустрии. С нашата опростена SMS платформа ще бъде възможно компаниите да поемат контрола върху своите комуникационни инструменти и по-лесно да постигнат целите си.

Какво получавате, регистрирайки се в платформата на SMSAPI:

Платформата предлага на компаниите лесен инструмент за SMS комуникация чрез уеб интерфейс или API.  А най-хубавото нещо е, че Вие имате пълен контрол – сами управлявате бюджета си, създавате текстови съобщения към клиентите, сегментирате и развивате базата си данни с контакти, поучавате подробни анализи и още много други функции, които подобряват комуникацията с потребителите на ежедневна база.

  • Ефективен, лесен за използване интерфейс и относително евтин начин за комуникация с клиенти в сравнение с ATL кампаниите;
  • Съгласуван и интуитивен панел на клиента, бързина на използване и постигане на целите;
  • Възможност за водене на двупосочна комуникация с клиенти благодарение на виртуален мобилен номер;
  • Ефективност и сигурност на платформата;
  • Лесна интеграция на SMSAPI с различни видове софтуер.

SMSAPI е създадена през 2007 г. в Полша от ComVision. През 2015 г. стартира SMSAPI.com, за да предоставяме услугите си по целия свят в повече от 200 държави. От самото начало непрекъснато се подобряват възможностите на платформата и се добавят нови функционалности с цел още по-добро обслужване на клиентите и по-персонализирани SMS кампании.
Към момента има над 7500 компании в световен мащаб за електронна и традиционна търговия, публични институции, софтуерни доставчици и много други индустрии, които използват услугите на SMSAPI.

Научете повече за платформата и разгледайте кратките ни видео обучения тук.