SMSAPI наръчник - SMS съобщения за рожден ден

Добре дошли в седмата част на SMSAPI ръководството! В този епизод ще научите как да използвате една от най-предпочитаните функционалности на SMSAPI – SMS съобщения за рожден ден. 

SMS за рожден ден

Функцията SMS за рожден ден , която е в менюто „Допълнителни функции“, се използва за годишно изпращане на пожелание за рожден ден (по ваш избор в комбинация с код за отстъпка). Условието за провеждане на тези кампании е в базата данни с контакти да имате и рождените дати на потребителите.

За да активирате функцията, променете състоянието на активност на „Да“. Както при периодичния SMS, трябва да зададете продължителността, точния час на доставка и да определите момента, в който да бъде изпратено съобщението  – на рождения ден или определен брой дни преди или след това. 

Както при обикновена кампания, изберете групата получатели, името на подателя и по избор група кодове за отстъпка, генерирани преди това в раздела Кодове за отстъпка.

В полето по-долу въведете съдържанието на желанията заедно с параметрите, емотикони или връзки. Преди да стартирате кампанията си, е желателно да тествате съобщението на вашия телефонен номер. След като завършите конфигурацията, кликнете върху „Добавяне“. Под панела с настройки има списък с конфигурации на SMS за рожден ден за различни групи. 

Изгледайте и нашето кратко видео, в което ще ви покажем как бързо да настроите SMS съобщения за рожден ден.

При нужда от съдействие, не се колебайте да се свържете с нас на телефон (+3592) 935 6969 или по имейл: sales@smsapi.bg

Ако все още не сте довършили безплатната си регистрация в SMSAPI, не пропускайте да го направите от тук и да вземете безплатен SMS за тест на нашата платформа.