Мобилни съобщения

Изведете мобилната си комуникация на друго ниво.

  • Достигнете до хиляди клиенти за секунди
  • Увеличете печалбата благодарение на най-ефективния комуникационен инструмент.
  • Изградете силнен и разпознаваем бранд.

Функции на приложението

Кодове за отстъпка

Тази функция Ви позволява да създадете/импортирате и управлявате кодове за отстъпки за последващо използване във Вашия бизнес, като начин за измерване на ROI (възвръщаемостта на инвестицията) на SMS маркетинг кампаниите.

Кратки линкове

Добавянето на кратък URL адрес към Вашия SMS, променя Вашето съобщение в най-ефективния маркетингов инструмент, който можете да си представите - постигнете висок процент на отваряне, неспособен при обикновената имейл кампания.

Мултимедия

Тази функция Ви позволява да прикачите допълнителни файлове във Вашия SMS, като снимки, видеа или PDF, всички хоствани от SMSAPI.

Под-акаунти

Може лесно да делегирате задачи на Ваши колеги, да им определяте отговорности и да дефинирате техни права. Дори може да създадете споделен бюджет!

Планирани SMS

Не изпускайте повече шансове. Планирайте Вашата SMS кампания предварително, за да спестите време и да запазите място на опашката, така че съобщенията Ви никога да не закъсняват.

SMS Бюлетин

Искате ли да изградите ефективна клиентска база без почти никакви усилия? Тази лесна за настройка платформа е всичко, от което се нуждаете! Всички събрани номера автоматично ще се добавят към избрани от Вас групи в контактите Ви.

SMS за рожден ден

Честит рожден ден, скъпи клиент! Изпращайте персонализирани пожелания на клиентите си и им подарете код за отстъпка при Вас. Какъв по-хубав начин да им покажете, че са ценни за Вас и да изградите позитивна представа в съзнанието им за Вашия бранд. Необходимо е единствено да съберете рождените им дати и да оставите тази функция сама да свърши всичко останало вместо Вас.

Таргетиране

SMS маркетингът работи ефективно само когато е насочен правилно. Тази функция Ви позволява да групирате контакти въз основа на всякакви параметри или предпочитания, като например размер на обувките, и да ги използвате в бъдещите си кампании.

Лесно за употреба

Убедете се сами колко е лесно и бързо да създадете своя собствена SMS кампания.

Сигурно се чудите как е възможно да отбелязваме стотици хиляди bulk SMS-и, изпращани ежедневно чрез SMSAPI?

Нашата сила е изградена върху иновативен пакет от функции, комбиниран в едно решение. Ако добавите и екип от опитни и ентусиазирани професионалисти, получавате ненадминат и надежден партньор за мобилна комуникация.

Как?

Може лесно да качвате и управлявате Вашата база данни с контакти, която е силно защитена от протоколи за криптиране. Изберете измежду различни инструменти за персонализиране, планиране, проследяване и отчитане на почти всичко, което касае Вашите SMS кампании.

За нас никога не е достатъчно. Ние непрекъснато работим върху добавянето на нови функционалности и усъвършенстването на вече съществуващите, защото Вашето удовлетворение е от главно значение за нас.

При създаването на Вашето съобщение, можете да намерите за полезни следните инструменти:

  • Персонализация (да се обърнете към клиент с неговото име или фамилия)
  • Добавяне на код за отстъпка
  • Насрочване на кампанията за определен ден и час
  • Добавяне на съкратен URL адрес за насочване на трафик към уебсайта
  • Създаване на съобщения с висок приоритет (бърз SMS)
  • използване на специални символи в UTF-8 кодиране

When the campaign is sent, system will let generate a report available in Customer Panel.

Регистрирайте се безплатно

Регистрирайте се за 30 секунди и получете безплатен SMS за начало

Създайте акаунт